/ 2013 /


2013

Klik på fingeren ved siden

af billedet ved hvert store

foto for at se alle billederne i fotoalbummet

Men der gik over et år...

inden sælger gik med til at sælge til den rigtige pris og alle de praktiske ting faldt på plads - og november 2013 blev det officielt og Helle købte den første rekvisit til huset  : en dørmåtte :-)

Når Kurt tager fat...

... så sker der endelig noget :-)

To weekender med hårdt arbejde og mange ture til genbrugsstationen, og huset er sidst i november dukket op bag al vegetationen.

Der var engang...

... en ejendoms-mægler der havde et sommerhus til salg på Strandvej 13 ved Tårup Strand, 150 meter fra vandet, og det var Kurt og Helle ude at kigge på i juli 2012.

STRANDVEJ 13

Oktober 2013

Rasmus er ude og besigtige nyerhvervelsen - og sådan ser  hele det smukke hus og grund ud.

6. december 2013 - "Bodil" hærger!

Stormen "Bodil" forårsagede store  oversvømmelser i hele Danmark, så det var med spænding vi kørte mod Strandvej 13 for at se om diget holdt stand - det havde det ikke helt! Vandet var dog heldigvis standset et par huse før vores grund. Fodboldbanen ned ved stranden, var blevet til en swimmingpool! De store stormflods pumper  viste 145 centimeter over daglig vande og pumpede vandet tilbage i Storebælt.



December 2013 - huset tømmes...

... for alt indhold med flere ture til genbrugsstationen. Desværre er hele huset gennem-rådnet og det eneste der kunne reddes fra huset, kunne være i to foldekasser. Vi fandt skiltet med sommerhusets oprindelige navn: KAHYTTEN, opkaldt efter det gamle fiskekutter køkken i den gamle togvogns-vogn.

Lige inden jul...

Da det lille skur i haven skulle tømmes, viste det sig at pladen på gulvet dækkede over et liiiile hul i gulvet. Samtidig er vægbeklædningen i sommerhuset ved at blive fjernet, og træet er nok ikke i den bedste stand :-) Mon der er en forsikring mod råd og svamp vi kan trække på??? Der blev igen flere læs til genbrugsstationen!


Endelig er huset helt tomt!

Faktisk et helt hyggeligt lille hus hvis det ellers var beboeligt.

Skuret bagerst i haven står dog helt klart til gæster, og det er allerede møbleret  :-)

Årets sidste dag :-)

Det er ikke kun på Strandvej 13 Kurt arbejder. På værkstedet på Bakkevej 1 har han netop færdiggjort det første modul til annekset, i eklektisk design. Vores gamle fordør har også fået nyt liv som fordør til annekset.